Йдете на DOU Day Picnic? Знайомимося тут

5 вересня зустрічаємося на DOU Day Picnic — великій благодійній нетворк-події для української ІТ-спільноти. Це хороший шанс не лише побачитися зі знайомими, з якими ви зазвичай перетинаєтеся хіба що в LinkedIn чи Slack, але й познайомитися з кимось новим.

На Picnic буде багато різних приводів заговорити одне з одним. Дві сцени з панельними дискусіями та інтерв’ю, тематичні майстер-класи, DOU Квест, Job Speed Dating, благодійний радіоринок, інтерактивні зони, дитячий і pet-friendly простори — можна скласти власний маршрут на день або взагалі не планувати його й просто тусуватися зі спільнотою.

Є й активності, які буквально створені для знайомств: у DOU Квесті треба виконувати завдання (можна разом з іншими учасниками), а на Job Speed Dating кандидати та роботодавці матимуть по три хвилини на знайомство, завдяки чому вдасться встановити кілька десятків контактів. Буде також донейт-мікрофон, настільний теніс, чайні церемонії, майстер-класи, масаж, фотозони та багато інших активностей.

Але ми пропонуємо почати нетворкінг ще до 5 вересня.

Дуже проста механіка: хто йде на DOU Day Picnic?

Давайте знайомитися до події, щоб на Picnic було легше підійти одне до одного й сказати: «О, це ж ти!».

Лишайте коментарі:

Ім'я / місто / роль / компанія (за бажанням) / що хочу знайти на Picnic

Наприклад:

Марія / Київ / Head of Community DOU / нові знайомства, перегляд фільму "Ти — космос", попити кави на фудкорті у компанії класних людей

А потім — пишіть одне одному в Inbox і домовляйтеся про зустрічі на пікніку!

Це такий собі офіційний тред знайомств перед DOU Day Picnic.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Аня / Одеса / Senior BA/Product Manager / нові знайомства, подивитись цікаві вакансії, забрати прикольний мерч 🙃

Андрій / Київ / Senior Software Engineer/Software Architect / нетворкінг, нові знайомства, гарно та цікаво провести час серед цікавих людей. І, звісно, випити кави — куди ж без неї!)))

Поліна / Київ / SMM TL / нетворкінг та обмін цікавими креативними ідеями

Поліна / Київ / SMM TL / нетворкінг / цікаві та креативні ідеї

Влад / Київ / Team Lead and Business Analyst / нетворкінг / нові знайомства / поділитись досвідом лідерства

Максим / Київ / Project Manager / пошук можливостей роботи / нетворкінг / нові знайомства

Костя / Київ / Senior Software Developer(NestJs/React) / Open to work / Domain Driven Design мало не буває, тому про нього можна говорити годинами

Максим/Київ/Fullstack dev — Founder/ нетворк.
На відкритому мікрофоні представлю нову ШІ платформу для пошуку роботи в IT. Відповім на всі питання. Запропоную програму співробітництва IT школам, курсам, блогерам. Буду радий нетворкінгу.
Поюзати платформу можна тут it-jobhunter.com

Павло / Київ / Technical CM DOU / понетворкати, налутати купу мерча, завести цікаві нові знайомства, попрацювати

Микола / Київ / юрист / нові знайомства, можливості роботи

Макс/Київ/ Backend developer/ нетворк

Янош / Київ / Software Engineer / нові знайомства, нетворкінг

Микола/Київ/Командир групи сповіщення соціальної підтримки/знайти нові знайомства, запропонувати роботу

Марічка / Київ / Talent Sourcer в Everstar / познайомити вас із MilTech 🚀

Катерина / Київ / UI/UX Designer / Знайти нові знайомства, можливості роботи

Денис / Київ / БА / Побачити людей не в Зумі

Олексій / Запоріжжя/ Нетворкатися

Максим / Київ / PM Assistant / Ajax Systems / Нетворкатися

О, все-таки будеш на пікніку!

Уляна / Львів / Бренд дизайнер / нові знайомства

Олексій / Київ / Software Engineer (Go backend dev) / Знайти круті знайомства, знайти старих знайомих з попередніх подій, запитати, як в них справи, послухати Байдака, потіскати собачок і котиків, дуже хочу, щоб цей день пройшов мирно і без тривог, але то вже, певно, тільки мрії...🥲️

Ірина / Київ / Career & Life Coach / людей подивитись, себе показати😅 + послухати, з якими труднощами у карʼєрі стикаються зараз айтівці і як із цим справляються (тож підходьте жалітися🤗)

Маша / Київ / Community Manager DOU / поспілкуватися зі спільнотою офлайн, пообнімати всіх собань, яких ви приведете на пікнік, та з’їсти хот-дог з ананасами у дог енд тейлс, до якого я ніяк не доберуся вже пів року)

Думав може цього разу із псяйвами під’їхати, але враховуючи тривоги і реактивні шахеди — мабуть все ж без.

Дуже шкода 😭
Але й дуже розумію таке рішення

Марія / Head of Community DOU / набратися позитивних емоцій від спілкування з кльовими людьми

Ім’я / місто / роль / компанія (за бажанням) / що хочу знайти на Picnic

Ірина / Київ / Head TA&M у Quests / побудувати комьюніті зацікавлених профі, яким не байдуже, навколо нашого продукту (з потенціальною співпрацею на майбутнє — як максимум, а have fun networking — як мінімум)

Дарка/ Київ/ Journalist at DOU/ Почути від спільноти, яким буде українське ІТ через 5 років 😉

Підписатись на коментарі