Шукаю віддалену роботу в Силах Оборони

💡 Усі статті, обговорення, новини про оборонні технології — в одному місці. Приєднуйтесь до DefTech спільноти!

Зараз перебуваю за кордоном і шукаю можливість працювати виключно віддалено на користь Сил Оборони України.

Цікавить не стільки рівень оплати, скільки можливість робити щось реально корисне. Готовий розглядати оплату суттєво нижчу за середню медіану ринку, а за цікавого продукту — потенційно й волонтерські засади.

По зайнятості також готовий бути гнучким:

• part-time або full-time;
  • від ~30 годин на тиждень;
  • можу працювати більше, якщо є реальна потреба;
  • формат і навантаження готовий обговорювати.

Про себе: Senior Developer, 10+ років у розробці.

Основний досвід:

• PHP;
  • Golang;
  • JavaScript / Node.js;
  • SQL та різні бази даних;
  • DevOps / інфраструктура;
  • різні веб-фреймворки та технології.

Можу як розробляти продукт з нуля — від ідеї, архітектури та вибору технологій до реалізації й запуску, — так і підключитися до вже існуючого проєкту, розібратися з кодовою базою та займатися його розвитком.

Не обмежуюся роллю «написати кілька CRUD-ів». Можу взяти на себе технічну частину цілком: архітектуру, backend, frontend, інтеграції, бази даних, інфраструктуру, підтримку та подальший розвиток.

Якщо у Силах Оборони, військових частинах, державних структурах або волонтерських командах є реальний веб/IT-продукт, якому потрібен розробник, — буду радий поспілкуватися.

Пріоритет — зробити щось корисне, а не максимізувати зарплату.

Підписуйтеся на WhatsApp-канал DefTech спільноти!

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

якщо руки чешуться, то є безліч ініціатив атакувати ворожу IT інфрастрктуру
розробник тут може прокачати навики з безпеки, а від себе запропонувати автоматизацію чи інфраструктуру для таких атак чи щось в такому дусі

З приводу безпеки даних. А які гарантії для людини, що працює в ’офісі’, точніше в бункері в Києві по 8 годин в день, що одразу після виходу з бункеру не зливається кураторам все, що запам’яталось і скопіювалось за робочий день?

Колючий дріт, вежі, охоронні собаки та маршрут до своєї казарми.

Как меня зае..ли эти длинные тире...
AI?

Пропозиція актуальна. Розгляну різні стартпапи, волонтерські ініціативи, фонди, приватні структури, що працюють на користь країни. без сірих схем

Пропозиція актуальна. Розгляну різні стартпапи, волонтерські ініціативи, фонди, приватні структури, що працюють на користь країни. без сірих схем

Можна вас попросити відповісти на цей мій коментар, у вигляді декількох коментарів з інтервалом 7 днів, 1 міс, 3 міс, 6 міс з фактичними результатами пошуку (звісно без назв) ? Цікавить результативність пошуків, навіть якщо ви шукаєте не тільки на ДОУ.
Дякую наперед.

або продам.
або і те і інше ))

У мене є волонтерська позиція — шукати донорів для адресної допомоги ветеранів з інвалідності, щоб допомагати їм із протезуванням. Треба писати онлайн/виходити зум і просити грошей.

Так, підходить, якраз місце підходящє для вакансії на DOU — сеньйор євро-сікер. Фреймворки: Вимагач 12, DevOps-інфраструктура — жалість, плач і вимоляння, — повний пайплайн процесу.

я коли таке бачу (доречі не перший вже раз), сміюсь та згадую епізод з 5 елемента де Брюс каже — give me the gun, а гість вечірки йому підштовхує шари пула і типу «все ок бро)»

ухилянти, проходимо мимо

ЛОЛ) ухилянт, де ти служиш? ти ж навіть на тиловій посаді парттаймчик хочеш))) господи, як так сталося, що тут такий нарід)))

хто ти сьогодні — ухілянт, віртуальний доброволець чи мобік на удальонці

релокант, який ганьбить ухилянтов)

а як же пробація на 5 — 10 — 15 — 20 — і навіть 50тис $ (мене особисто неодноразово намагалися бусифікувати) — факт спроби бусифікувати мене особисто мені пощастило зняти особисто на реєстратор (droid dash cam) і викласти в мережу...

Фантазер! Ти мене називала. Фантазер! ©

що за руська попса! ти ще за третє сєнтября тут заспівай! довели страну! ((

3 вересня вже пройшло, не мода

Новый уровень открыт: Солдат на удаленке.

Максимум, це можна приєднатися до якихось волонтерських ініціатив, або шукати конкретних військових, які служать і яким треба щось підняти/автоматизувати/полагодити.

Все решта це нереалістично в принципі, ще й з вимогами

~30 годин на тиждень;

Якщо є дійсно дуже велике непереборне бажання допомагати, а вертатись із-за кордону не хочеться — знайдіть ще одну комерційну роботу, а гроші з неї переводьте Силам оборони, донатьте тут на ДОУ, допомагайте конкретним перевіреним військовим.
Якщо дійсно регулярно і суттєво будете допомагати, вам ще й грамоту видадуть і може якісь навіть військові подарунки.

Чув одну байку від військових, як відносно популярна дівчина з онліфансу майже весь дохід донатить.
Ну і знаю ще одну, яка також нюдсами заробляє і цим донатить.

Живемо хто як вміє.

Чув одну байку від військових, як відносно популярна дівчина з онліфансу майже весь дохід донатить.

у черкаси якраз накрили «масажний салон» у міліцейських новинах було

Прибуток невірно розподілили

кляті ухилянти! ((

працювати виключно віддалено

А як докажеш що не агент Кремля без регулярного поліграфа?

я можу прямо з проводами поліграфа онлайн 8 годин працювать. І ще можу поставить камеру з обзором в 360 градусів прямо в квартирі, яка буде детектити чи є москалі в радіусі . Безліч пропозицій

та нашо той поліграф...
думаю, як був би ти в москві, то може й запропонували б тобі віддалену роботу. і чим більше москалів поруч тим краще.

Я думаю, малореально. И я могу понять тех, кто тебе откажет. Всё просто.
1. Ты неконтролируем в принципе. Окей, у тебя дома стоит камера. А на улице что тебе мешает встретиться с агентом КГБ и слить инфу? Вообще ничего.
2. Полиграф в реалтайме? ))) Покупать его за свои деньги будешь? И полиграфисту ЗП тоже за свой счёт платить будешь, который будет сидеть рядом? ))))
3. В любой стране люди, работающие со стратегической и секретной инфой — невыездные. А ты хочешь прям ремоутом работать )

Какие есть варианты навскидку: наверное, работать с несекретными открытыми данными. Например, OSINT или что-то аналогичное. DeepState, как вариант. И то — с ограничениями на реалтаймовую инфу, которая может представлять интерес для противника.
Ну или работа «втёмную», без доступа к реальной инфе. Например, писать код для контроллера без инфы о том, куда его потом поставят и с какой целью. Но для такого потребуется развитая система ограничения пермишенов, как в банках, к примеру. Очевидно, что в стартапе такого нет. Поэтому вариант крайне малореалистичен. В армию — вариант ещё менее реалистичен. Ибо бюрократия. И нет у них в штатном расписании «ремоут» солдат.

пошук ухілянтів по відкритим даним, реєструєшся у тіндері як дівка, підміна геолокації і погнав

реєєстр закупівель, складів, заводів знаходиться у відкритому доступі, саме ті локації які зараз бомблять, в УА рівень захисту 0. Там прям фамілії військових, вони ж в email пишут свої дані з номером частини. Держава головного мозку

Наличие 100 дыр в безопасности не означает, что надо делать 101-ю )

я можу прямо з проводами поліграфа онлайн 8 годин працювать

а якщо в Польщу мене вивезти, то 24.7 знімати не буду ці провода. но єто нє точно

Якщо вивезуть, то лише за умови підключення додаткових проводів до чуттєвих органів з можливістю подавати струм для мотивації

Пропоную познайомитись і спільно створити прототип якоїсь корисної штуки.
Маю кілька ідей, та самому нудно.
Чудово володію знаннями в мікроелектроніці, проектуванні ( на папері ) систем з швидкостями до 50 МГц.
Маю матеріальну базу.
Роботи звісно буде багато бо з нуля і власних комплектуючих, плюс все задокументуєм.

краще пиши напряму капітанам з тих компаній якщо це всерйоз.

он альбертовіч оборонну компанію робе, йому й напиши.

Ремут це стовідсотків дуже вузька шпарина, ремут і безпека не дружать. Я особисто це не уявляю

але хто стукає тому відкриють, хто шукає той знаходить

простітє, але я не в курсі місцевих мемів. альбертовіч — Хто це?

Це малореально. А може й взагалі нереально...

це якійсь дуже товстий тролінг

Яке саме слово, речення або словосполучення вам здалось тролінгом?

перебуваю за кордоном

не візьмуть

Якщо не можна, але дуже хочеться... Якщо можна віддалено красть кошти, давать хабарі, числиться дійсним ветераном військ з нагородами за оборону Кам’янець-Подільської фортеці, бути критично важливим футболістом третьої ліги Словакії , то і працювать значить якось можна.

от бачиш... гарні слова... з-за кордону

Якби ви все це робили то можна, а якщо просто працювати — то нє.

Підписатись на коментарі