КПИ, факультет радиотехники
Есть ли смысл подавать документы на этот факультет? Кто-то там уже учился? Какие там преподы, насколько сложно там учиться?
Есть ли смысл подавать документы на этот факультет? Кто-то там уже учился? Какие там преподы, насколько сложно там учиться?
Мене тричі з нього відраховували за неуспішність. Факультет некорумпованй — це да — дань перед сессією не збирають. Але все вирішується в верхах — якщо поставили задачу залишити, чи перевести з контрактної форми на бюджет — будь ти імбіцил і хай це всі знають — зроблять. І навпаки — зроблять теж. Свого часу видно руководство чітко засвоїло що таке політика партії. Эх, а колись я мріяв стати вченним-радіоінженером... Та не судьба ))) ... В мому випадку ще був досить прикрий інцедент з блатними — після якого, а точніше після того як я зрозумів яку позицію зайняло керівництво, вся ностальгія по РТФу в мене розвіялась мов дим. ..."смотрящему-по-Киеву" привет )))
P.S.: ...ще уроди дали мені таку характеристику, що я роками не міг роботи знайти, а СБУшніки тут за місцем прописки(Денису Панченко привет ))) ) перевіряли чи я не наркоман. Ні представте, не наркоман ))) ... просто весела людина яку не зламати дрібними негараздами :-P
P.P.S.: ...враження від факультету жахливі... але це дуже суб’єктивно у моєму випадку.
-
Пытаюсь осознать как РТФ связан с форумом программистов.
А вообще если вы ищите ВУЗ по принципу где проще учиться, а то есть вы просто хотите корочку, то в ВУЗ я идти бы вам не советовал.
Там есть компьютерные науки. Проще учиться по сравнению с ФИОТ и ИПСА
Идите на лингвистику, там легко.
Что Вы знаете о лингвистике, коллега? Вы всерьёз думаете, что легко, например, учить староанглийский?
А-а... понятно. Мне как-то не случилось плотно общаться с реалиями политеха, извините.
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів