Ще раз про курси у «великій ІТ компанії»
В кінці минулого року я писав про результати свого навчання у Softserve IT академії.
Пропозицію роботи від Softserve тоді я так і не отримав. Більше їхні рекрутери мені не дзвонили і не писали.
Час від часу я отримував на пошту спам про IT Weekend та тому подібні речі.
Я наполегливо шукав роботу. Вдосконалював набуті знання, паралельно цікавився новими для мене технологіями.
Це дало мені те, що на даний момент я працюю у львівському офісі американської ембед компанії. Перспективна компанія, приємний колектив, чудові люди, хороше матеріальне та моральне заохочення. Якраз в період, коли я почав працювати, я закінчував четвертий курс універу. Тоді на голову мені звалилися екзамени та диплом і мої колеги поставилися до цього цілком нормально і з розумінням (зрештою це є цілком закономірно, адже всі вони самі недавні студенти).
Дуже вдячний своєму ментору, що допомагає мені та спрямовує у разі потреби.
Компанії Softserve також вдячний за курси. Взагалі я вважаю, що подібні курси (а у Львові, як мені відомо, курси проводять такі компанії як GlobalLogic, Softserve, Eleks, Epam) дають багато, і для зелених студентів, що бажають працювати в IT, маст хев. Не треба боятися йти на них. Перш за все там вчать роботи в команді, ну і звісно певних прийомів щодо обраного напрямку.
В моєму випадку курси дали мені деяке підгрунтя для навчання та саморозвитку. Разом з тим це був непоганий копняк під зад, щоб переосмислити свої уявлення про IT індустрію. Я досі вважаю, що там були деякі промахи в організації, зокрема — в роботі рекрутерів, проте з цим, на жаль, доводиться жити.
А загалом, якщо Softserve (чи інша фірма) хоче взяти когось після курсів, то візьме зразу, тому не потрібно чекати довго на пропозицію. Ринок ІТ зараз великий, треба тільки пошукати.
13 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів