Ще раз про курси у «великій ІТ компанії»

В кінці минулого року я писав про результати свого навчання у Softserve IT академії.

Пропозицію роботи від Softserve тоді я так і не отримав. Більше їхні рекрутери мені не дзвонили і не писали.

Час від часу я отримував на пошту спам про IT Weekend та тому подібні речі.

Я наполегливо шукав роботу. Вдосконалював набуті знання, паралельно цікавився новими для мене технологіями.

Це дало мені те, що на даний момент я працюю у львівському офісі американської ембед компанії. Перспективна компанія, приємний колектив, чудові люди, хороше матеріальне та моральне заохочення. Якраз в період, коли я почав працювати, я закінчував четвертий курс універу. Тоді на голову мені звалилися екзамени та диплом і мої колеги поставилися до цього цілком нормально і з розумінням (зрештою це є цілком закономірно, адже всі вони самі недавні студенти).

Дуже вдячний своєму ментору, що допомагає мені та спрямовує у разі потреби.

Компанії Softserve також вдячний за курси. Взагалі я вважаю, що подібні курси (а у Львові, як мені відомо, курси проводять такі компанії як GlobalLogic, Softserve, Eleks, Epam) дають багато, і для зелених студентів, що бажають працювати в IT, маст хев. Не треба боятися йти на них. Перш за все там вчать роботи в команді, ну і звісно певних прийомів щодо обраного напрямку.

В моєму випадку курси дали мені деяке підгрунтя для навчання та саморозвитку. Разом з тим це був непоганий копняк під зад, щоб переосмислити свої уявлення про IT індустрію. Я досі вважаю, що там були деякі промахи в організації, зокрема — в роботі рекрутерів, проте з цим, на жаль, доводиться жити.

А загалом, якщо Softserve (чи інша фірма) хоче взяти когось після курсів, то візьме зразу, тому не потрібно чекати довго на пропозицію. Ринок ІТ зараз великий, треба тільки пошукати.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Молодец, быстро сориентировался, удачи тебе!

с одной стороны, хочется съязвить «держите нас в курсе».
с другой стороны, на фоне нытик-топиков «РМы проходят через постель, а программисты — через взятки» хочется сказать «крутотень! Супер, что не сдался. так держать!»
думаю, второй пересиливает.
так что: Крутотень! Так держать!

РМы проходят через постель, а программисты ...
PM — это project managers? И чем они в постели лучше программистов?

Народ, так що таке ЕМБЕД компанія???

Вот несколько подобных вопросов в топике, вот вы стебетесь или реально не в курсе?

особисто я тому і запитую тому, що я не в курсі....

Ну если в двух словах прошивки писать, драйвера. Вообщем код приближенный к железу.

Вітаю. Молодець. Успіхів в кар’єрі.

у львівському офісі американської ембед компанії

ембедед компанія то компанія вбудована.... куди вона вбудована?

Гуглил, так и не нашел, что такое эмбед компания

ембедед компанія то компанія вбудована
ну, да. а когда описывают проект “mobile” имеют в виду, что проект может сняться и уплыть в произвольном направлении.
еще думал, что я буквоед.

А когда компанию описывают как «мобильную» что имеют ввиду?

а когда водитель включает левый поворотник и поворачивает направо — что он имеет в виду?

Підписатись на коментарі