Чи має якусь вагу сертифікат від Coursera?

Чи має якусь вагу сертифікат від Coursera? Я маю на увазі сертифікат який отримується при «Join Signature Track» для роботодавця в Україні та за її межами чи взагалі будь-який інший сертифікат.
Потрібно розглядати: сертифікат отримує людина, яка новачок у цій сфері (наприклад для android-dev), тобто взагалі немає досвіду роботи.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

де взяти сертифікат який підтвержує особу?

Имеет.
Пример парня с сертификатами:
www.vdaniuk.com/about-me

Чи має цей документ якесь формальне юридичне значення? Ні, не має.
Чи може він бути «перепусткою» до роботи у ІТ-компанії? Ні, не може, так само як нею не може бути державний диплом про вищу освіту.
Чи може факт навчання на курсері бути невеличким «плюсиком» у резюме спеціаліста без досвіду роботи? Ну, практично... так, може.

в смысле, бумажный, материальный?
не, нафиг.
рекрутеру, как первичному фильтру, нет времени требовать фотопруфы или вживую принести.
а коль дошли до собеседования, показываемые знания намного весомее. там тоже лучше(быстрее и результативнее) задать вопрос, чем рассматривать бумажные сертификаты.
правда, как за пределами Украины — не в курсе. может, там повально все бюрократы в ущерб остальному. Но навряд ли.

Как многие и сказали, сертификат для работодателя не имеет никакого значения, но вот знания полученные на онлайн курсах (не путать с кустарщиной на udemy) как правило весьма весомые даже для опытных программистов.
P.S. Я предпочитаю платформу edX , там и багов меньше и университеты по авторитетнее. CS50 один из самых.

на юдеми есть платные курсы просто офигенные. Зря вы так

мне написали такое.
«We’ll email you your Course Certificate when it’s ready!»
а когда и куда должен прийти сертификат?

По окончании курса проходит как правило 30-45 дней. Потом он доступен в виде PDF.

спасибо . А как бумажный получить? Возможно ли это , если просил «Financial Aid»?

Только электронный, даже если он платный и даже если он с отличием
Бумажный легче подделать. У электронного есть свой уникальный номер.

Тс, я с тобой ) Тоже как раз записался на 3 этих курса, правда, сертификат не планировал брать )

Пока еще статус сертификатов не определен. Это плюс, но уверен что можно и без них.

У самого сертификата примерно такой же вес, как и у диплома отечественного университета — т.е. никакого. Но что же касается знаний, то здесь Coursera заметно впереди.
Если же сравнивать корсеру с «почитать хорошую книжку», то довольно весомым преимуществом будет то, что придется слушать лекции на английском, а это пойдёт на пользу любому начинающему программисту. Но в книжке больше плотность информации — поэтому лучше сочетать оба подхода + пилить какой-нибудь тетрис на гитхабе.

Переваги курсів
1. Англійська. Англійська мова у будь-якому форматі краще, ніж її відсутність.
2. Будь-який курс із Coursera рекомендує книги, тому читання книг буде беззаперечним.
3. Община. Можна знайти людей, які об"єднанні одною цілю.
4. План і режим. Допомагає організовувати свій процес і дисциплінує.
5. Контроль. Перевірка і самоперевірка свої знань.

Розробка свого проекту — це само-собою.

А на курсере Вы будете выполнять свои проекты примерно раз 7 дней. И все разные.
Зачастую там преподают те кто писал эти самые умные книжки.
Община там весьма специфическая (в основном она чистится к 3й неделе).
Проверка чёткая (иногда один студен проверяет другого и никто не знает кто этот студент).
Не успел в дедлайн, не получил бал.

Так. Їх повторно запускають. Плюс вони основані на Java.

ой, шикарный курс. жаль, что без сертификата

Так они (курсы) с книжкой иногда идут, вон mmd, например.

* - Mining Massive Datasets

Змісту з сертифікатів практично нульовий. На зекономлені гроші купи 2-4 хороші книги по ООП, Андроїд і повчись по ним!

Конечно имеет. Стандартный лист А4 весит примерно 4-5 грамм. Ну и грамм 20 можно накинуть на ламинацию и тиснение золотом.

Ви забули порахувати чорнила... Хоча сертифікат видається в електронному вигляді. Тому потрібно розрахувати тиск який створює сторінка, при генерації сертифікату з допомогою квантів світла.

угадал?по моим рассчетам получилось примерно 4,9грамма

вагу мають знання :) а якщо серйозно то сертифікати там безплатні ж, платний варіант це «перевірений» чи «покращений» сертифікат. Краще брати просто курс і пройти чесно, а потім на співбесіді довести що ти його таки пройшов і щось відклалось, а не інвестувати в папір, з тим самим курсом

Я буду проходи в будь-якому випадку. Просто я хочу для себе обрати найкращий варіант. З кінця березня планую шукати позицію трейні чи початкового джуніора (після завершення першого курсу). Тому будь-який момент, який дозволить HR зацікавитись моїм резюме, буде важливим.

Це залежить від роботодавця. В більшості випадків сертифікат буде плюсом. В деяких випадках може сприйматися як альтернатива вищій освіті (якщо багато курсів). Наприклад, в стартапах.

Я для себе запланував пройти наступні курси:
1. Programming Mobile Applications for Android Handheld Systems
2. Pattern-Oriented Software Architectures: Programming Mobile Services for Android Handheld Systems
3. Programming Cloud Services for Android Handheld Systems

Всі вони надають сертифікати по 50 у.е кожен. Тому хотілось визначити ризик, при економії 50 у.е. Чи буде достатньо продемонструвати загальний сертифікат проходження курсу.
Тому, що планую працювати розробником Android app.

150 баксов — это даже не половина жуновской зарплаты! Я бы на твоем месте даже не думал — шара. И да, не знаю как аутсорсеры, но американским заказчикам очень понравилось что я учился в Berkley online — жаль что тогда тема с платными сертификатами еще не была актуальна, заказал бы не раздумывая

Pattern-Oriented Software Architectures: Programming Mobile Services for Android Handheld Systems
Этот курс провоцирует коровопоклонничество и дизайн-паттерны головного мозга, так что будьте осторожны

Як кажуть: «или грудь в орденах или голова в кустах».
Поки, ще молодий і є можливість — потрібно спробувати.

ну их уже разбили по 2 (то есть их 6) ) итого 6*49, и сертификаты убрали бесплатные, тоесть пдфку не дают, я тоже буду проходить но я думаю платить не буду,

Попробуйте лучше www.coursera.org/...pecializations/androidapp По дороже конечно, но узкоспециализированный. Думаю после него и на мида мможно пройти собеседование. Названия простые но если изучить курикулум картинка меняется.

Підписатись на коментарі