Тенденції на ринку праці для молодих спеціалістів
Хочу дізнатися які зараз тенденції на ринку праці в IT, а саме для програмістів. В якій фазі зараз він знаходиться? Тобто стагнація, можливо падіння чи навпаки на підйомі. Потреба в нових кадрах мала чи навпаки нестача. Цікавить саме для молодих спеціалістів в цій сфері. Чи відкритий ринок для них? Чи готові кампанії вклади в їх розвиток фінансово і фізично?
На всі ці питання мене наштовхнув власний досвід пошуку роботи за минулі тижні. Тобто маючи певний багаж знань та досвід, хоча і не дуже великий, поки не було жодних пропозицій. Хоча зараз працевлаштований, але не дуже подобається чим я займаюсь. В загальному плані розвитку можна працювати, але лише як додаток до основного напрямку розвитку.
Можливо що це обумовлено місцем проживання, обласний центр сусідній з Києвом? І треба шукати роботу в більш великих містах.
Я тут не маю на увазі людей які прийшли в IT без знань за з/п в 1к+ usd з перших днів, а про звичайних. Яким для розвитку треба реальна практика і досвід більше досвідчених колег.
Дякую.
11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів