Знание английского языка. Критично ли при устройстве на работу?

Собственно сабж.

Сам то еще собеседований не проходил в реальных канторах.

Интересует, вопрос языка... в особенности английского?

Как смотрят на его а) полное незнание, т.е. чтение со словарем

б) знание на оч слабом уровне

в) если я нормально знаю другой язык... немецкий или испанский как в моем случаи.

Собеседование на должность джуниора по Java

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Спасибо большое за ссылку (просматривал актуальные темы, но как то пропустил эту) и за советы тоже.
Хотелось бы узнать о курсах еще.

Может кто-то посоветует хорошие курсы, именно по технической специфике.

Франческо, ваш ник по-итальянски правильно пишется так: Francesco Toldo. Это просто так.

Как смотрят на его а) полное незнание, т.е. чтение со словарем

б) знание на оч слабом уровне

Как, как... Плюются. А что, английский так сложно выучить? Это ж не исландский и не китайский, свидетельствую.

2 RomAH4UK

не так давно я вчився на одних курсах в великій знаній фірмі, і так сталось що фактично пятірка кращих в програмуванні мала низький рівень “елементарі”, то потім всіх цих по закінченню навіть не запросили на співбесіду

Что это было? SoftServe небось? Брр.

Є фірми які не вимагають, але потребують німецької мови та й іспанської тоже в рідких випадках, тому ти там цінний будеш. По поводу чи треба вчити англійську, можу навести приклад, не так давно я вчився на одних курсах в великій знаній фірмі, і так сталось що фактично пятірка кращих в програмуванні мала низький рівень «елементарі», то потім всіх цих по закінченню навіть не запросили на співбесіду. Хоча наскільки знаю всі потім досить непогано встроїлись на інші фірми.
На деяких фірмах з тим трохи критично де напряму треба спілкуватись з заказчиком, на інших може бути наш представник на стороні заказчика, тоді знання англ. нафіг треба.

Можу сказати що зі своїм поганим pre-intermadiate пішов працювати в команду американців, і нічо якось розуміють. Проте якийсь HR міг б мене не пропустити до роботи з американським заказчиком:)

Підписатись на коментарі