Як знайти роботу Junior ui/ux дизайнеру

💡 Усі статті, обговорення, новини про дизайн — в одному місці. Приєднуйтесь до Design спільноти!

Всім привіт, стикнувся з проблемою знайти роботу для Junior ui/ux дизайнера. Я маю освіту по поліграфічному дизайну(Українська академія друкарства). Але так сталося що після майдану та з огляду на важкі часи в країні, вирішив докласти і свою частинку в українські реформи. Тому пішов працювати в нову поліцію. Пропрацювавши там деякий час я зрозумів що все таки хочу повернутися в дизайн. Почав сам вивчати UX та UI, брати замовлення на фрілансі та влаштувався на парт тайм стартап в Umuni.

Я розумію що мого дозвіду роботи зараз є небагато і взагалі я ще багато чого незнаю, тому хочу знайти роботу де б мені допомогти розвиватися як дизайнеру. Але за останніх 3 місці активних пошуків та походів на співбесіди, мені ніхто так і не запропонував роботи, чи стажування. Парадьте будь ласка, як мені все таки знайти посаду juniorа, чи можливо варто пройти ще якісь курси, і чи є у Львові взагалі хороші курси по дизайну?
Ось моє портфоліо www.behance.net/yuraq

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Всім привіт, стикнувся з проблемою знайти роботу для Junior ui/ux дизайнера. Я маю освіту по поліграфічному дизайну(Українська академія друкарства). Але так сталося що після майдану та з огляду на важкі часи в країні, вирішив докласти і свою частинку в українські реформи. Тому пішов працювати в нову поліцію. Пропрацювавши там деякий час я зрозумів що все таки хочу повернутися в дизайн. Почав сам вивчати UX та UI, брати замовлення на фрілансі та влаштувався на парт тайм стартап в Umuni.

Я розумію що мого дозвіду роботи зараз є небагато і взагалі я ще багато чого незнаю, тому хочу знайти роботу де б мені допомогти розвиватися як дизайнеру. Але за останніх 3 місці активних пошуків та походів на співбесіди, мені ніхто так і не запропонував роботи, чи стажування. Парадьте будь ласка, як мені все таки знайти посаду juniorа, чи можливо варто пройти ще якісь курси, і чи є у Львові взагалі хороші курси по дизайну?
Ось моє портфоліо www.behance.net/yuraq

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Пока ищете в оффлайн практику, могу посоветовать сервис от типографии (wolf[dot]ua) для дизайнеров. Условия боевые. Вы видите заказы с требованиями клиентов на диз. подиграфии. Сможете для себя руку набить, а при желании для клиента за гроші (если клиенту понравится).

Для початку треба багато копіювати. Візьміть і спробуйте самостійно відтворити те, що вам сподобається звідси: dribbble.com/shots або звідси: www.behance.net/...t=appreciations Так ви більше дізнаєтесь про технологіїї, техніки та трендові напрямки дизайну. Також зрозумієте, що вам більше всьго подобається і що хочеться робити. А далі обов’язково шукайте де можна влаштуватись на позицію учня і копайте цікавлячий напрямок, працююючи в колективі. Ні в якому разі не працюйте в місцякових поліграфіях :)

Підписатись на коментарі