RSS
← Сtrl 1... 109110111112113114 Ctrl →

Коментарі

В Португалію і не думай...
А що там цікавого? Бомжів багато
Читай уважніше
Щиро рекомендую формат навчання від Hillel. Спринти та відеокурси Hillel MAX побудовані дуже зручно: є не тільки конспекти, але й відео з прикладами та поясненнями ситуацій, де і що краще застосовувати.
Хай краще пояснить протидію наступній концепції: так хлопці, увесь батальйон сюди показуємо телефони, реєструємося, тут тицяємо «за Лупана» — він нормальний, я його знаю, я наю як вам треба голосувати хто не хоче — там он є недоштурмована посадка
Якшо без дітей — можна подивитися на Будапешт.
Ну то треба їхати дивитись, чого його тут питати. Дивно, але за 11 років можно було вже і паспорта польського зробити. Нафіг тоді ті всраті Іспанії, в світі є багато приємніших місць де можно на ремоуті працювати.
Всі хто сплатив 2, 5 або навіть 10k $ за незаконний перетин кордону — теж повертайтесь вам термін відсидки скостять може кешбек зроблять) Тут такая история, у меня знакомый, семьями дружили, когда началось все притихли как-то, а через годик он в инсте...
Ти можеш пояснити на практиці простими словами як це працює? Чи ні?
Ну тобто ти прожив 11 років у Польщі і раптом стало щось не так? Як таке взагалі можливо?
який ти обізнаний про нацистів і євреїв а британець у 1940х так не казав? Чи тобі тільки офіцер сс доповідав?
Это абсолютно нормально и не является овертаймом если человек начинает работу в 4 вечера и заканчивает в 12 ночи + завтра у него половина дня выходного.
Тут ще треба дослідити чи не падає якість
1 — Міжгалактичні подорожі можливо як і вічний двигун — на папаері та уяві. Тому вжух і ти за 100500 світолових років просто не можливо а наш невеличкий Чумацьких шлях а в космічних масштабах взагалі мізер, це 10 000 світолових років у діагоналі.
в поміч github.com/chopratejas/headroom github.com/JuliusBrussee/caveman