RSS
← Сtrl 1... 110111112113114115 Ctrl →

Коментарі

ну от бачите яка саксес сторі, а то всі тут прям штукатууур, пліііточнік...
Цікаве рішення! До речі, чому не використовували існуючий K8S Lease API?
але дійсність така, що в нас навіть цих двох років немає починаючи з ковід, освіти в Україні просто не існує зараз і невідомо коли буде
Коментарі ще не настоялися, прийду зранку
А яка ваша думка? вистачить трьох перших класів початкової школи
я взагалі думаю треба видаляти тих хто порушує права спільноти без права на повернення. Агресивні, перехід на особисте — бан. Не можуть люди вільно виявляти думку де немає правил і ніхто не почувається безпечно...
Ну дивіться: цей фреймворк — не якась магічна бібліотека. По суті, це сукупність правил, інструкцій і підходів, за якими AI працює всередині конкретного проєкту.
Кстати реально с многими так рбходятся особенно рекрутерками, стала старше и меняют как балерину или стюардесу. А так же часто на HR-ов сваливают откровенные просеры менеджмента и что у эфективного менеджера или собсвенника люди побежали.
ще один «през» з народа, відчув смак влади і туди ж, ні, в нас вже є один клоун-президент нам ще ойтишника-президента не вистачало, професіонали-ухилянти хрєнові усе зрозуміло, його звільнили але в окоп він не хоче от і намагається спасти свою дупу
2. А чому рашка напала на гелікоптерах та грабувала Бородянку / Гостомель, а не Кончу-Заспу, Козин та Плюти? Тобто цільова аудиторія ваших вкидів — люди які аж настільки не знають географію?
Моя улюблена форма прокрастинації — перегляд статей/відео про те як боротися з прокрастинацією)
дякую! нарешті коментарі де немає змісту і немає питань до технічного рішення — знесли)здоровий глузд перемагає.
Знаєте, мені взагалі здається, що AI — це збільшувальне скло. Він не стільки створює нове, як збільшує оператора.
Як його звільнили, згадав про вибори
Я ваш біль аж через екран відчуваю 😂