Software Development Services

 
At NIX, we believe that every individual, including beginners with minimal or no experience, deserves the chance to develop and progress. We are providing this in practice, so now we are looking for a Junior Technical Writer for Pharmaceutical Project to join our team. This role will provide the selected candidate with ample opportunities to embark on a promising career. 
 
Experts in any direction are valued in the IT industry—even non-technical ones. At least, this is true for our team. We are currently looking for Middle Technical Writer for Pharmaceutical Project and will provide such specialists with great conditions for their development and reaching new levels.
 
Big-league professionals never stop and always seek ways to enhance their expertise. The position of Senior ServiceNow developer on the NIX team is suitable for such experts. With us, the expert will be able to take their career to the next level and fully unleash their potential!
 
Сильна команда — запорука стабільного розвитку фахівця. У NIX ми шукаємо Middle .NET Developer, і ми впевнені, із нами фахівець буде продовжувати професійно зростати і зможе досягти нових кар'єрних висот!
 
Професіонали вищої ліги ніколи не зупиняються на досягнутому і завжди шукають шляхи вдосконалення своєї експертизи. Саме таким фахівцям підійде позиція Senior .NET Developer в ІТ-команді NIX. З нами фахівець зможе вивести свою кар'єру на новий рівень і розкрити свій потенціал на максимум!
 
NIX шукає висококваліфікованого та досвідченого Database Administrator для приєднання до нашої команди. Як адміністратор баз даних, Ви будете відповідальні за керування та підтримку баз даних з метою забезпечення оптимальної продуктивності, цілісності даних та безпеки.
 
Big-league professionals never stop and always seek ways to enhance their expertise. The position of Middle/Senior Data Scientist on the NIX team is suitable for such experts. With us, the expert will be able to take their career to the next level and fully unleash their potential!
 
Big-league professionals never stop and always seek ways to enhance their expertise. The position of Data Tech Lead Scala on the NIX team is suitable for such experts. With us, the expert will be able to take their career to the next level and fully unleash their potential!
 
Запрошуємо копірайтера приєднатися до дружньої команди Маркетингу в NIX. Ти наш ідеальний контент райтер, якщо маєш досвід у сфері копірайтингу більше 3-х років, а твоя письмова англійська не нижче Upper-Intermediate.
 
Сильна команда — запорука стабільного розвитку фахівця. Ми у NIX шукаємо спеціаліста з маркетингових досліджень, і ми впевнені, із нами фахівець буде продовжувати професійно зростати і зможе досягти нових кар'єрних висот!
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Middle Angular developer і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Middle Salesforce Administrator і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
Стабільний розвиток фахівця можливий лише за умови стабільності його колективу. Ми в NIX шукаємо DevOps Engineer, і ми впевнені, що такий фахівець продовжить професійне зростання та зможе досягти нових кар’єрних висот.
 
Успішна подорож спеціаліста по кар'єрному шляху залежить від гармонійного співробітництва в команді. Ми в NIX активно розшукуємо талановитого Middle General QA Engineer. Ми впевнені, що разом з нами цей професіонал буде зміцнювати свій професійний ріст та відкривати нові горизонти у кар'єрі.
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Middle Manual QA Engineer і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
NIX, глобальний постачальник програмної інженерії та послуг ІТ-аутсорсингу. Ми розширюємо нашу команду та шукаємо талановитих Middle Automation QA Engineer (C#) для участі в крутих та технологічних проектах у різних областях. Ти станеш частиною команди професіоналів, які готові знаходити найкращі індивідуальні ІТ-рішення.
 
Круті професіонали не зупиняються і завжди шукають шляхи підвищення експертності. Саме для таких фахівців підійде позиція Senior Automation QA Engineer (C#) в команді NIX. Із нами експерт зможе перейти на новий рівень та повністю розкрити свій потенціал!
 
Круті професіонали не зупиняються і завжди шукають шляхи підвищення експертності. Саме для таких фахівців підійде позиція Senior Cloud Engineer (Java, AWS) в команді NIX. Із нами експерт зможе перейти на новий рівень та повністю розкрити свій потенціал!
 
Ми шукаємо відданого Менеджера з якості / помічника керівника проектів для приєднання до нашої команди Корпоративного центру навчання в Будапешті. Ця роль є ключовою у поєднанні вимог клієнтів з нашими технічними командами, забезпечуючи високоякісні рішення в наших ініціативах навчання та розвитку.
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Illustrator, UI/UX Designer і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
IT is not just for techies—you can get started in this industry even without much experience. Proof of this: search Secretary on the NIX team. With us, such a beginner will receive strong support and will be able to develop as a professional.
 
NIX у пошуках талановитого Junior Fullstack PHP Developer'a! Хочеш працювати пліч-о-пліч із командою досвідчених розробників по всьому світу, досконально вивчити англійську, спробувати свої сили у розробці веб сервісів у самих різноманітних бізнес доменах, мрієш зануритися у захопливий світ PHP та JS технологій - тоді тобі до нас!
 
Глобальна IT-команда NIX у пошуках Junior .NET Developer. Хочеш стати частиною команди професіоналів? Вирішувати комплексні задачі та створювати рішення для різних сфер бізнесу? Тоді тобі точно до нас!
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Cloud Engineer (Java, AWS) і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Middle Python Developer і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
Кожен заслуговує на шанс реалізувати себе — навіть початківець із мінімальним досвідом або взагалі без нього. Ми в NIX доводимо це на практиці, тож зараз шукаємо Junior Java Developer. У нас цей спеціаліст отримає всі можливості для потужного старту! 
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Middle PHP Developer і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
NIX у пошуках талановитого Junior PHP Developer! Хочеш співпрацювати пліч-о-пліч з командою досвідчених розробників по всьому світу, досконало вивчити англійську, навчитися писати елегантні та швидкі SQL-запити, мрієш розібратися з чергами та розуміти, що таке чистий код – тоді тобі до нас!
 
Big-league professionals never stop and always seek ways to enhance their expertise. The position of Lead Data Engineer on the NIX team is suitable for such experts. With us, the expert will be able to take their career to the next level and fully unleash their potential!
 
The stable development of a specialist is possible only if his team is stable. At NIX, we are looking for Middle/Senior Data Engineer Python, and we are sure that such a specialist will continue to grow professionally and will be able to reach new career heights.
 
A specialist can only develop steadily when their team remains stable. At NIX, we are searching for Middle/Senior Data Engineer Scala, believing that the ideal candidate will continue to advance professionally and achieve new career milestones.
 
Big-league professionals never stop and always seek ways to enhance their expertise. The position of Medior/Senior Business Data Analyst / BI engineer on the NIX team is suitable for such experts. With us, the expert will be able to take their career to the next level and fully unleash their potential!
 
The stable development of a specialist is possible only if his team is stable. At NIX, we are looking for Data Scientist, and we are sure that such a specialist will continue to grow professionally and will be able to reach new career heights.
 
Big-league professionals never stop and always seek ways to enhance their expertise. The position of Data Science Lead on the NIX team is suitable for such experts. With us, the expert will be able to take their career to the next level and fully unleash their potential!
 
Experts in any direction are valued in the IT industry—even non-technical ones. At least, this is true for our team. We are currently looking for Middle SEO Specialist and will provide such specialists with great conditions for their development and reaching new levels.
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Middle React Developer і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
Наш відділ JS/UI шукає крутих цілеспрямованих Senior React Developer, які готові самостійно вирішувати складні завдання у різноманітних проєктах. з нами експерт зможе перейти на новий рівень та повністю розкрити свій потенціал!
 
Професійний розвиток можливий тільки у дружній й команді однодумців. У NIX є і те, і інше! Наразі ми шукаємо Middle/Senior Business Analyst і, впевнені, такий фахівець не проґавить можливості навчатися та досягати нових кар'єрних висот.
 
В ІТ цінуються спеціалісти різних напрямків, в тому числі нетехнічних. Ця тенденція актуальна і для NIX. Наразі наша команда шукає Email Marketing Manager і готова надати такому фахівцю сприятливі умови для професійного розвитку та досягнення нових висот.
 
IT — це не тільки для технарів. Ба більше: для старту в цій індустрії не потрібен навіть великий досвід. Підтвердження цього: пошук Sales Development Representative в команду NIX. У нас такий початківець отримає потужну підтримку та зможе розвиватися як професіонал.
 
Кожен заслуговує на шанс реалізувати себе — навіть початківець із мінімальним досвідом або взагалі без нього. Ми в NIX доводимо це на практиці, тож зараз шукаємо Junior Azure Cloud Engineer. У нас цей спеціаліст отримає всі можливості для потужного старту!
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Middle Azure Cloud Engineer і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
Професіонали в своїй справі завжди на шляху пошуку можливостей для підвищення своєї експертності. Вакансія Senior Azure Cloud Engineer в команді NIX ідеально підходить для таких фахівців. У нас ви зможете підняти свою експертність на новий рівень та повністю розкрити свій потенціал!
 
Кожен заслуговує на шанс реалізувати себе — навіть початківець із мінімальним досвідом. Ми в NIX доводимо це на практиці, тож зараз шукаємо Junior DevOps Engineer. У нас цей спеціаліст отримає всі можливості для потужного старту!
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Middle DevOps Engineer і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
Круті професіонали не зупиняються і завжди шукають шляхи підвищення експертності. Саме для таких фахівців підійде позиція Senior DevOps Engineer в команді NIX. Із нами експерт зможе перейти на новий рівень та повністю розкрити свій потенціал!
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Middle DevOps Engineer і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
Ми збільшуємо нашу команду і шукаємо талантливих дизайнерів UX/UI. Хочете разом з нами брати участь у створенні сучасних і зручних інтерфейсів або покращувати існуючі? Тоді ця вакансія для тебе!
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Middle UI/UX Designer і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Middle Project Manager і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
Круті професіонали не зупиняються і завжди шукають шляхи підвищення експертності. Саме для таких фахівців підійде позиція Delivery Manager в команді NIX. Із нами експерт зможе перейти на новий рівень та повністю розкрити свій потенціал!
 
IT is not just for techies—you can get started in this industry even without much experience. Proof of this: search IT Recruiter on the NIX team. With us, such a beginner will receive strong support and will be able to develop as a professional.
 
IT — це не тільки для технарів. Ба більше: для старту в цій індустрії не потрібен навіть великий досвід. Підтвердження цього: пошук HR manager в команду NIX. У нас такий початківець отримає потужну підтримку та зможе розвиватися як професіонал.
 
IT — це не тільки для технарів. Ба більше: для старту в цій індустрії не потрібен навіть великий досвід. Підтвердження цього: пошук HR-brand manager в команду NIX. У нас такий початківець отримає потужну підтримку та зможе розвиватися як професіонал.
 
PR Department NIX шукає спеціаліста, який вправно запаковує меседжі у тексти. Якщо твої пости й статті читають, навіть висячі на одній руці у переповненій маршрутці, надсилай резюме і приклади робіт. Ми вже чекаємо на зустріч ;)
 
Стабільний розвиток спеціаліста можливий лише за умови стабільності його команди. Ми в NIX шукаємо Graphic Designer/Illustrator і впевнені: у нас такий фахівець продовжуватиме професійно зростати і зможе досягати нових кар’єрних вершин.
 
Наша команда розширюється, і зараз ми шукаємо спеціаліста на позицію PR & Brand manager. Якщо ти відповідальний, наполегливий і креативний, здатний виявляти гнучкість у мисленні та прагнеш знаходити нові підходи, не зупиняючись на досягнутому, нам є про що поспілкуватися!
Нові вакансії, актуальні програми навчання і свіжі новини з життя команди NIX на нашій сторінці Facebook. Підписуйся і завжди будь на зв'язку з NIX! Дякую, більше не показувати