×

Як українські ІТ-компанії провели літо. Відео

Представляємо новий формат огляду літніх корпоративів українських ІТ-компаній — відео.

Якщо ви хочете додати свої відео в статтю, пишіть на [email protected].

AB Soft

Одесская компания AB Soft, на борту которой 350+ сотрудников, провела Summer Party на стадионе. Спортивный тимбилдинг, выступление команды черлидинга, флешмоб эко-фаеров, море танцев и музыки от DJ Blush и DJ Tyotya Lida, hookah zone, фуршет.

AMC Bridge

В усіх локаціях AMC Bridge пройшли вечірки в форматі рок-фесту, гостями яких стали співробітники компанії разом із родинами та друзями.

Дніпро

Хмельницький

Чернівці

Abto Software

Компанія Abto Software цього року відсвяткувала 12-ту річницю заснування в стилі "Галицької дефіляди". На вході всіх зустрічали батяри, які запрошували на ранкову каву, пограти в шашки чи футбол та взяти участь у квесті: хто був найшустріший, то й і викупив першим кубок з ломбарду. А ввечері вся команда Abto Software запалювала під треки GG Гуляй Город.

Agiliway

Четверту річницю Agiliway відсвяткували з коктейлями, воркшопом з гри на барабанах, грою в волейбол, теніс, баскетбол, а також танцями на пляжі. Це була справжня гавайська вечірка!

AgileEngine

Київ

Київська команда Agile Engine вирушила у мандрiвку до Миколаївської областi, щоб активно вiдпочити на рафтингу у Мигеї. Вдень змагалися у квесті та опановували 4 стихії, визначали найшвидший рафт, а ввечері - пісні під гітару та визначення переможців змагання.

Харків

Вечірка була у стилі фестивалю - 180 осіб відпочивали біля басейну, долучались до командних активностей, запускали egg shuttle та змагались у танцювальному баттлі. Work hard play hard!

appflame

Результати півріччя команди appflame відсвяткували на Мальорці та Шрі-Ланці. А завершили святкування всі разом, влаштувавши внутрішню "Гонку Націй" та співаючи хіти під культового Ляпіса’98.

BAKOTECH

BAKOTECH Group виповнилося 16 років. На літній корпоратив зібрали колег з усіх офісів: Чехії, Азербайджану, Польщі, Балтії, Казахстану та України. На святкуванні були активні види спорту, басейн та святковий торт.

Binary Studio

Цього разу жага пригод привела команду Binary Studio на одну з вершин Копровського Штиту, що у Словаччині. 18 кілометрів трекінгу, 10 годин під дощем, градом і палючим сонцем — все це, безперечно, вартувало запаморочливого краєвиду. Виснажені, але щасливі, Binary Studio Team сушать дощовики і вже планують наступну подорож!

Blackthorn Vision

У червні колектив Blackthorn Vision гучно відсвяткував ювілейну 10-ту річницю компанії в заміському відпочинковому комплексі. Колеги з львівського та хмельницького офісів взяли участь у творчому і барабанному майстер-класах, грі у пейнтбол чи стрільбі з луку, плаванні у відкритому басейні чи просто відпочинку на шезлонгах у Relax-зоні. Вечір закінчився урочистим розрізанням торту та танцями під запальні кавер-хіти від гурту "Esken&Friends".

Boosta

Компания Boosta отметила этим летом первую годовщину - 5 лет с момента основания. Вечеринка в стиле White Party прошла в теплой и дружественной атмосфере. Все желающие смогли попробовать свои силы в развлекательных активностях, вдоволь накупаться в теплом бассейне и встретить закат под музыку зажигательного кавер-бенда.

Brightgrove

Компания Brightgrove ярко и весело сплавилась на байдарках по р. Северский Донец.

B2B Soft

На літній вечірці b2bsoft було багато драйву, спортивних викликів, гучних емоцій та яскравих кольорів!

Cleveroad

Цього року Cleveroad відзначив свій перший ювілей - 5-ти річчя! Свято відбулося в стилі Hawaiian party і зібрало співробітників з дніпровського і харківського офісів. Крім спортивних ігор, змагань і крутих челенджів, команда просто релаксувала біля басейну. І в пам'ять про подію кожен відділ отримав брендовані подарунки.

Clockwise Software

Своє 5-річчя Clockwise зустріли на березі моря. Драйвові айтішники випробували свій командний дух у піратському квесті. Фінішували на велетенському кораблі, де отримали нагороди й відірвалися на морській вечірці на даху Atmosfera Lounge Bar. У вільний час купалися, засмагали, пили коктейлі, гуляли вулицями та каталися на кайті.

Codica

Codica обрала корпоратив на даху. Вдень наші колеги перебували на залитій сонцем терасі, практично в оточенні хмар. А вночі змогли насолодитись захоплюючим дух заходом сонця і зоряним небом. Знову відкривали для себе красу Харкова!

Conscensia

Цьогоріч літній корпоратив компанії Conscensia відбувся у мексиканьському стилі Fiesta Mexicana. Прекрасна локація у прикарпатському регіоні дала змогу сповна насолодитися різноманітними активностями на свіжому повірті (човни, катамаран, теніс, футбол, волейбол, велосипеди та ін.), а також повеселитися та почастуватися в мексиканському стилі.

Crowdin

Цього літа у компанії Crowdin не традиційний корпоратив, а Week of Happiness. Тиждень розваг і цікавих лекцій в офісі з самого ранку до вечора. Починали ранок з йоги та масажу, разом готували спільні обіди, риболовили, відвідували воркшопи з психології та саморозвитку, лекції про каву та фотографії, спільне малювання картини та графіті, технічні лекції, хакатони і на завершення — яскрава вечірка і Dj-воркшоп. Це як відпустка, але краще :)

Daxx

Київ

Daxx влаштував сімейне свято “Dutch Dream”. Будували картонні боліди, стрибали з дітлахами на батутах, грали у волейбол, а також створили логотип Daxx з відбитків долонь. Було багато помаранчевого кольору і запальної голландської музики.

Дніпро

Корпоратив Daxx відбувся у форматі “College Party”. Відпочивали за всіма традиціями студентських вечірок. Грали в американський футбол, сокс і фрісбі, плавали у басейні та співали пісень під гітару на пірсі.

Харків

Daxx влаштував барбекю-вечірку з виїздними фастфуд-ресторанами. Провели родео на воді, грали у морський бій, бадмінтон і фрісбі, розмальовували еко-торби, збирали конструктор на сонячних батареях. Увечері танцювали під кавер-гурт.

DB Best

Компанія DB Best провела літній корпоратив на території міського басейну у Харкові. DB Best влаштували пляжну вечірку, до якої долучилося 300 співробітників. У складі декількох команд гості будували місто DB Best, змагалися за звання найпрудкіших і найвитриваліших, плавали на сапбордах, грали в волейбол і водне поло та просто яскраво відпочивали.

Depositphotos

Depositphotos Summer Jam пройшов в Olmeca Space. Серед гостей було 350 співробітників компанії. Протягом дня був квест, мільйон конкурсів і активностей, волейбол, сапи, кавер група та chillbuilding біля басейну. Найактивніші учасники паті отримали банку джема.

Dev-Pro

Цього року літня вечірка компанії Dev-Pro пройшла в локації Aквазона "Літо". На Sweet Fruits of Summer Party зібралося понад 300 фахівців. У програмі був майстер-клас по грі на джембе, VR Fruit Ninja, воркошоп від професійних барменів і багато іншого. І, звичайно, закінчилося все запальними танцями під пісні кавер-групи.

Digitally Inspired

Цього року традиційний сімейний пікнік Digitally Inspired відбувся в Зеленому театрі. Головною тематикою вечірки стали капелюхи! Смачана їжа, чудова музика, сімейна атмосфера та чудернацькі капелюхи, що ще потрібно для гарного літнього відпочинку?

Edvantis

Свій 14-ий День народження Edvantis провів на вечірці Century of Dance Music. Ми танцювали та розважались у різних стилях — від ретро 20-30-х, рок-н-ролу 50-х, яскравих 60-х, диско 80-90-х і так далі аж до сучасних хітів.

EIS Group

Компанія EIS Group обрала активний відпочинок у Вейк-парку: каталися на водних аттракціонах, грали у волейбол, бампербол (футбол у гігантських кулях), займалися йогою та відпочивали у басейна. А під кінець - традиційно танці nа веселі розваги!

Eleks

Українська культура та мистецтво стали нашим натхненням щодо підбору тематики вечірки, і так з'явилась ідея зробити ELEKS Folk Fest. Елексівці танцювали під запальні хіти "Тартака" і насолоджувались лірикою переможниці "Голосу країни" Оксани Мухи, смакували традиційні українські страви. Також у програмі були різні майстер-класи, пісочне шоу, працювала арт-виставка, виступала корпоративна зумба-команда. А ще напередодні вечірки спеціалісти ELEKS взяли участь у благодійному розпродажі футболок з етнопринтами.

Exadel

Літній корпоратив і День народження вінницького офісу Exadel Ukraine відсвяткували в Молдові. За три дні команда побувала в Сороцькій фортеці, Національному парку Орхей, побачили Монастир Курки, погуляли по Кишиневу, дегустували вина у погребах Cricova і фотографувались на лавандових полях.

Forma Pro

Літній корпоратив Forma Pro — це традиційно день народження компанії, цього року їй виповнилося вісімнадцять. Відсвяткувати повноліття вирішили у розважальному комплексі "Soho". На свято запросили працівників компанії, а також їхніх других половинок і дітей. Програма вечірки включала прогулянки на сап-бордах, квадроциклах, арт-терапію і т.д., а запальні танці стали приємним завершенням дня.

Forte Group

Свій літній корпоратив компанія “Forte Group” Family провела на вечірці “White Sensation Forte”. Святкування відбувалося в білому стилі. Фортівці брали участь в різноманітних конкурсах, робили фото на згадку в спеціальних фотозонах, відривались під шалені ритми лайф-бендів “Gunz Life Band” та “Atlantic Gardens”, навчились танцювати запальну бачату, насолоджувались феєричним бармен-шоу та жіночим армреслінгом.

GlobalLogic

Львівська команда GlobalLogic провела літню вечірку у мальовничому куточку області — на базі "Бухта Вікінгів". Тематика заходу - Olympic Games. Формат вечірки — командні ігри на свіжому повітрі, квест та танці. На локації зібралось майже 600 людей і кожен знайшов собі розвагу до смаку!

G5

Цього року на Summer Cinema Party вся харківська команда G5 відвідала кінотеатр під відкритим небом, заспівала улюблені пісні в караоке, займалась аквааеробікою, каталася на серфах, запалювала під музичний бенд та навіть зняла свій власний фільм! А ще на вечірку завітав сам Король Ночі!

Honeycomb Software

Компанія Honeycomb Software влаштувала вечірку в стилі Ocean party. Колектив львівського та рівненського офісів зустрілися на базі відпочинку "Монте Карло", що в Рівненській області. Чудово провели час в дружньому колективі, поїдаючи раків, релаксуючи в чанах та плаваючи на байдарках. Ну і традиційно пограли у волейбол.

iLogos Game Studios

Компанія iLogos Game Studios організувала літній корпоратив для співробітників. Невимушеність та спокій — те, що цінують iLogosers, тому гучні вечірки та примусові конкурси — не їхній стиль. Для локації обрали будиночок з територією, де кожен знайшов собі відпочинок до душі: поплавати у басейні або посидіти в лазні, пограти в настільні ігри, більярд або теніс, їсти смачну їжу і пити коктейлі... Що ще потрібно для того, щоб відволіктися від буденної метушні? :)

Incora

Компанія Incora відсяткувала четверту річницю вечіркою за містом біля басейну. Це була чудова нагода пригадати всі перемоги, поговорити про плани на майбутнє та провести весело час з колегами. Конкурси, теніс, волейбол, танці, чан і співи під зоряним небом залишаться в пам'яті на довго.

Innovecs

У вересні компанія Innovecs провела літній корпоратив для київського та миколаївського офісів. Під запальні ритми «Havana Party» більш ніж 400 співробітників мали змогу відпочити біля басейнів разом з родиною та колегами, взяти участь у веселих конкурсах та розвагах, зіграти в казино та навчитися танцювати справжні латино-американські танці.

Intellias

Яскраве та сюрреалістичне святкування 17-річчя компанії Intellias у Львові та Києві. Фестиваль "IntelliasLand. The Surreal World" наповнили драйвом "ТНМК", кавер-гурт компанії "Веслярі", сети від трьох запальних ді-джеїв, а також неймовірні колеги Intellias у нестандартних образах.

Львів

Київ

Компанія InterLink розпочала літо святкуванням 19-го дня Народження у Єгипті. Подія пройшла у супергеройській тематиці. Вже четвертий рік поспіль до івенту долучаються команди з чотирьох офісів компанії: двох офісів у Черкасах, Львові та Лондоні.

Itera

Традиційно в серпні Itera Ukraine святкує день народження компанії. Цього року була запальна вечірка Lost in Summer з цікавими командними іграми, волейболом, драйвовою зумбою та святковим тортом!

IT Svit

IT Svit відсвяткувала 14 років компанії на виїздній вечірці біля басейну. Грали у міні-гольф та максі-дженгу, вчилися грати на тамбуринах та кидали дротики, демонстрували таланти у танцях та знанні пісень. Було багато драйвових активностей та змагань, кальянів та яскравого настрою!

KindGeek

KindGeek провели свій Company Day у стилі Coachella White Party. Все у найкращих традиціях літніх вечірок: коктейлі, басейн, надувні єдинороги, ігри, морозиво і конкурси "про своє". Не несподівано, та у конкурсі про життя різних відділів компанії найбільшу кількість правильних питань відповів CEO KindGeek - Антон Скрипник. А завершився вечір, звісно, запальними танцями.

LANARS

Этим летом LANARS отпраздновал своё трехлетие. Душевная атмосфера, веселье, вкусная еда, отличная музыка и масса развлечений у бассейна - всё, что нужно для успешного отдыха.

Leobit

З нагоди 4-річчя компанія Leobit організувала для своїх співробітників квест. Щоб отримати призи, учасники повинні були проявити спритність, винахідливість, витривалість, і, що найголовніше, - злагоджену командну роботу. Після нагородження переможців леобітівці бавилися у різні спортивні ігри, відпочивали, банкетували, танцювали і традиційно співали під гітару.

Lohika

Одеса

17 серпня близько 400 співробітників одеського офісу Lohika одягли яскраві вбрання та прихопили з собою купальні костюми, щоб долучитися до пляжної вечірки у стилі 90-х — Forever Young Lohika Summer Party. Різноманітні водні змагання та атракціони чергувалися з пориванням у атмосферу 90-х: грою у “Вгадай мелодію”, катанням на скейтах, стрибками на скакалці та культовими музикальними хітами від кавер-гурту "Rum Рum Рum" та діджеїв.

Львів

Приблизно 200 людей львівського офісу Lohika поринули в атмосферу Tribal Party в передостанній день літа. На вечірці була драйвова шоу-програма із семигодинними марафоном з боді-арту, шалені танці та різноманітні конкурси, на яких нагороджували людей, які придумали собі найоригінальніше ім’я чи найкраще презентували свій Tribe.

Mobilunity

Наше літо пройшло під хештегом #MobilunitySummerGames, тому часу сумувати в нас не було! Адже літо - це найкращий час для активного відпочинку, тому чому б нам не відірватися по повній і провести не один, а декілька яскравих івентів? Рафтинг, велотур, картинг, пейнтбол, пляжний волейбол, міський квест - #MobilunityPeople змагались за звання найсильнішої команди змагань. Закриттям Mobilunity Summer Games стане вечірка, на якій ми і дізнаємось, яка з команд підкорила це літо ;)

MGID

Ви чули дзвін кокосових келехів? Відчували ананасово-маракуйєвий аромат в повітрі? Можливо, бачили щасливих людей у гавайському вбранні? Це в MGID влаштували гучну паті в гавайскому стилі, на якій зібралися понад 300 співробітників!

MWDN

Одна з літніх вечірок компанії MWDN відбулася в форматі офіційного прощання зі старим офісом та привітання нового. Руйнування старого офісу співробітники компанії побачили своїми очима. Декотрі з них працювали у цій будівлі більше 10 років! Таким чином, компанія перейшла на наступний етап свого розвитку.

Netpeak

8 червня 500+ нетпіківців відзначили 13-тий день народження Netpeak Group! Влаштували справжній одеський, колоритний фестиваль під назвою «Однажды в Одессе». Багато гуляли, торгувалися за свою валюту, ворожили на картах, проходили квест, плавали на SUP-бордах, слухали Alyona Alyona і Go Bananas, брали участь у власному шоу “Прожарка”, танцювали під Trash Party до світанку.

NEXTEUM

У компанії NEXTEUM вiдбувся літній корпоратив у стилі AMERICAN COLLEGE PARTY. Приміряли на себе роль американських студентів. Адже хто, як не вони, вміють відриватися. Паті біля басейну, бірпонг і нагородження Party King & Queen, звичайно ж, в образі футболіста і черлідерки.

NIX

Колись у давні часи, коли літо лише починалось і ниття про спеку не було в тренді, Нікси запалили 25 ювілейну NIX Hippie Party. Понад 2000 хіпанів з дружинами, дітьми, сестрами, мамками та навіть синами мамкиних подруг долучилися до танців та співів із HeartBeat Brass Band, The Hypnotunez, TAKE Five і створення наймасштабнішого групового фото у власній історії! Якщо в літа був такий старт, завершити його можно лише шаленою вересневою вечіркою на честь 25-річчя NIX!

N-iX

N-iX святкували День компанії у Львові та Києві. Свято об’єднало 600 працівників львівського офісу! Обравши за тему слоган “Go beyond the limits”, компанія запросила команду в Sirka club. Кожен спробував катання на яхті, гідроскутерах та каное. На суші змагалися в настільні ігри, будували плоти та запускали повітряних зміїв. Захід сонця проводжали разом із групою «СКАЙ».

День компанії N-iX у Києві святкували в гольф-центрі. Разом вчилися вдаряти м’яч та обирати ключку. А під час дружнього змагання виявили найкращого гравця в гольф. Після квесту та інших тімбілдинг-активностей проводжали захід сонця на танцполі.

Київ

Львів

PDFfiller

Хто вміє добре працювати, той вміє гарно відпочивати. Відео яке буде зігрівати нас восени.

Railsware

У 2019 році компанія Railsware традиційно запросила всіх співробітників разом з їх сім'ями (120 людей) провести тиждень за кордоном. Цього року команда обрала Хорватію. Тиждень на морі у колі друзів та сім'ї, веселі квести, аквапарк, футбол, баскетбол, волейбол, цікаві конференції — усе це залишило чудові спогади та згуртувало команду.

Playtika

Цьогоріч Playtika у повному складі з 2.5 т працівників запалювала на острові Ibiza. Головними хедлайнерами були Енріке Іглесіас, Infected Mushroom, Inna, Дорн та Iowa.

Redwerk

Чотирнадцяту річницю компанія Redwerk відсвяткувала на галері в прямому значенні цього слова. На літньому корпоративі зустрілися колеги з київського та запорізького офісів Redwerk. На святкуванні були шалені командні змагання та веселі перегони на байдарках. Вечір закінчився урочистим розрізанням торту та танцями під запальну музику.

RubyGarage

RubyGarage гучно провели традиційний літній корпоратив, відсвяткувавши восьму річницю компанії. Локацією події став готельний комплекс Lake Park у Новомосковську. Цей день запам'ятався купою розваг: командним квестом, SUP-бордами, каяками та неквапливим відпочинком біля басейну. Фіналом насиченого дня стала пляжна вечірка під зоряним небом.

SBTech

Компанія SBTech точно знає як зробити літній івент крутим. І справа навіть не в яхтах, коктейлях чи сучасних dj-сетах, а в тому, що ми — чудова КОМАНДА! 26 липня понад 200 працівників взяли участь у регаті, фінальною точкою якої стала вечірка у Grand Place.

Scalors

Компанія Scalors відсвяткувала корпоратив на 90 гостей в останній день літа в ресторані при парк готелі Goloseevo. Серед гостей були колеги та їх другі половинки. Формат святкування фуршетно-банкетний, також протягом вечора грала жива музика, яка супроводжувалась танцями та фото-конкурсом.

SE Ranking

Одного суботнього дня команда SE Ranking вирушила на південь до с. Мигія підкорювати водну стихію. Чотири години, шість рафтів, десятки порогів по-літньому теплої річки Південний Буг. Було весело, інколи трохи лячно, але захопливо. Додамо чудові краєвиди, трохи командних ігор і душевні пісні під гітару – от вам і рецепт незабутнього корпоративу.

Sigma Software

Цього літа Sigma Software виповнилося 17. Компанія влаштувала вечірку в етнічному стилі двох народів – українського та шведського, бо Sigma Software – це шведська компанія з українським корінням. Навіть гасло звучить як "Nordic traditions, Ukrainian spirit, Superior software". Вся вечірка була витримана в етно-стилі: від меню – до фотозон та активностей. Гості зі Швеції гучно тостували: «Сколь!», на що українська команда Sigma Software відповідала: «Будьмо!». Разом ліпили вареники, глечики на гончарному крузі, каталися на конях, вчилися стріляти з лука, нестримно танцювали під виступ гурту «Танок на майдані Конго» (ТНМК) та інше. Традиційно святкування проходило в Харкові, куди колеги з’їжджаються з офісів Львова, Києва, Одеси, Дніпра, Сум та Вінниці.

Sitecore Ukraine

Цього року літній корпоратив компанія Sitecore Ukraine святкувала в ресторані-готелі «Гуляй Поле». Протягом останньоного року до нашої команди приєдналося багато новачків, тому цей корпоратив ми присвятили знайомству нашої команди. Знайомитися між собою нам допомогла велика кількість командних активностей, організованих у формі квесту.

Skelia

Цього року Skelia відзначила 10-річчя. На вечірку з нагоди ювілею зібралися команди зі Львова та Києва. Темою свята був «Круїз», який символізував успішну подорож нашої команди продовж 10 років. Програма святкування була різноманітною і наповненою, а головне — в компанії найкращих колег.

SMART business

Кожен рік нові пригоди – восьма сімейна подорож SMART business пролунала під девізом «Vilnius Grand Motion». 306 учасників поїздки цього літа вирушили до столиці Литви. Грали у гольф, блукали затишними вулицями Вільнюсу та пізнавали загадки Тракайського замку. А ще команди брали участь у SMART Quiz, вигравали подарунки, здійснили традиційний ранковий забіг, а в останній день подорожі – танцювали до ранку на найяскравішій вечірці – Grand White Open-air Party!

SoftServe

Традиційно у другу п’ятницю липня SoftServe відзначав День компанії – вже 26-й за рахунком. У кожній з локацій відбулися драйвові святкування різної тематики. Об’єднували їх крута атмосфера, командні активності, спортивні змагання, квести, тематичні майстер-класи та запальні танці.

Київ

Івано-Франківськ

Дніпро

Чернівці

Харків

Рівне

SPD-Ukraine

8-го червня SPD-Ukraine святкували 13-річчя компанії. Вечірка проходила біля лісу та води. Була велика кількість розваг: квест лісом, пейнтбол, квадрацикли, водні лижі, вейк борд і т.д. Ввечері публіку розважали рок-гурти та діджеї, родзинкою вечору став DJ Tapolsky.

SSA Group

У липні SSA Group відсвяткувала 12-й день народження компанії. Понад 150 учасників зібралися в пляжному комплексі “Аркада” на вечірку в стилі літнього табору SSA camp. Було все, що потрібно для гарного відпочинку та чудового настрою. Літо, сонце, басейн, цікаві конкурси та майстер-класи, наукове шоу, свято Нептуна, видовищна водна битва і запальна дискотека під улюблені хіти дитинства.

Svitla Systems

Кожен учасник київської Svitla Systems Summer Party приніс із собою предмет, що зовсім не відповідав тематиці pool party: від лижних масок та парасоль до бейсбольної біти та знімку МРТ. Оскільки всі збиралися в X-Park, то початок вечірки був в прямому сенсі на висоті – протягом декількох годин в кожного була можливість відчути себе пташкою і навчитися стрибати на професійних батутах.

Symphony Solutions

Компанія Symphony Solutions 6 липня провела літній корпоратив "Тисяча й одна ніч" в арабському стилі. Локація – відпочинковий комплекс з басейном. Всього участь взяли 200 працівників. Програма вечірки була насичена східною тематикою: ведучий в ролі Джина, конкурс східного танцю, “польоти на чарівному килимі“, обрання Аладдіна та Жасмін вечора, східні солодощі та зона відпочинку, східна музика. Також, за результатами голосування колег, нагородили працівників, які найкраще втілюють цінності компанії.

Synebo

Компанія Synebo провела корпоратив з нагоди четвертого дня народження фірми. Організували пляжну вечірку біля моря в форматі фуршету, в якій взяли участь близько 80-ти співробітників. Влаштували також розважальну програму від діджея та бармена, різноманітні конкурси та змагання на водних мотоциклах.

TEAM International

Компанія TEAM International провела літній корпоратив у дусі 70-х – вільні та щасливі хіппі відпочивали зі своїми родинами у мальовничому куточку Харкова. Розділившись на 4 команди-комуни, тімівці змагались у бампер болі, серфингу та грали у величезний твістер. Команда-переможець мала можливість розфарбувати стареньке авто на свій смак. Увечері всі хіппі зібрались у коло, щоб пограти на барабанах та заспівати під гітару, як робили їхні попередники на фестивалі Вудсток у далекі 70-ті.

Terrasoft

Вікенд команди Terrasoft в Буковелі: захоплюючий квест, подолання екстрим-парку, релакс на озері Молодості, запальна вечірка. Все це - Terrasoft Summer Trip!

Trionika

Trionika throws the greatest parties! You bet that a 9 year birthday calls for something special. That’s why we went big and all the way to the TOP! Literally on top of Kyiv.

Uvoteam

Літній корпоратив Uvoteam #uvo90s був флешбеком в епоху Yupi та Super Mario. У командних конкурсах грали в резиночки, передавали естафети, творили в “Умілих ручках”, співали “Тополиный пух”, виходили до дошки та стрибали через козла, як на фізрі. Це були чумачечі 90-ті!

Vilmate

За традицією, літній корпоратив Vilmate пройшов у форматі "relax party": без дрес-кодів, конкурсів та будь-яких інших обв'язкових атрибутів. Все, що потрібно — приїхати до заміського комплексу посеред лісу та насолоджуватись спекотним сонцем, прохолодним басейном, ароматними кальянами та тропічними коктейлями. Пів сотні вілмейтівців намагалися осідлати бика, плигаючи на водне родео, очманіло танцювали до темряви та ганялися один за одним з водними пістолетами, мов діти :)

Waverley Software

На 7-му річницю Waverley Software команди з усієї України та клієнти з усього світу зібралися разом на блискучій та неоновій вечірці - Waverley Let's Glow Crazy!

Web-Systems Solutions

WorkNest Technologies

Компанія WorkNest Technologies відсвяткувала свою Summer pool party під гаслами “Піратів Карибського моря”. На один день команда WorkNest стала морськими розбишаками, любителями рому та володарями золота. Усім “на абордаж”!

YouScan

Щороку YouScan збирає команду із різних міст на літній корпоратив, щоб усі змогли познайомитись і поспілкуватись. Цього разу у червні вся команда — а це 80 співробітників — на 5 днів полетіла до Чорногорії. У програмі було декілька тімбілдингових активностей і багато вільного часу на спілкування. Тож усі разом плавали на катамарані по красивій бухті, зупиняючись на купання і прогулянку вуличками старого містечка, танцювали на терасі з фантастичними краєвидами. А у вільний час малими групками досліджували узбережжя на автівках, ходили пішки в гори, гуляли по Будві, обідали в затишних ресторанчиках, відпочивали на пляжі і в готелі.

ZONE3000

У Харкові це була вечірка з темою «Like a Burning Man». Круті арт-інсталяції, битва роботів, плетіння мандал, власноруч розмальована стіна з графіті та кульмінація вечора — спалювання дерев’яної статуї. На день ZONE3000 опинилася у Неваді ;) Закінчили вечірку запальним фаєр-шоу і танцями до світанку.

У Дніпрі та у Львові вечірки пройшли в місцях з неймовірними видами. Було затишно і тепло від розмов, танців, спільного співу знайомих пісень і смачних напоїв.

Харків

Львів

Дніпро

Все про українське ІТ в телеграмі — підписуйтеся на канал DOU

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Схожі статті




16 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Автори відео для Логіка Одеса потішили. Особливо кадри на 27-й секунді )

Тот момент, когда заашел посмотреть на фото в купальниках у бассейна, а тут одни видосики :(

Эх, что-то никто не поставил упитанного сеньйора на превью... каких то барышень напостили возле бассейнов...

а ты думал зачем HR/рекрутинг и финансы держат?)

Посмотрел несколько видеотчетов, все по-своему хороши. Видеотчет от Depositphotos это что-то выдающееся. Снято отлично, зажигательно, хотел бы и я там праздновать!

Справедливости ради, отсутствует Svitla Systems — была туса у бассейна в X-park’e

Трекинг у Binary Studio смотрится круто

девчата , купальники , девчата , купальники ....

Господин в печали?

Зашел в топик почитать комменты от пригорающих.
Пока разочарован низкой активностью :(

Сі́верський Доне́ць

Приказ господина ПЖ — всем пацакам надеть намордники и радоваться

Підписатись на коментарі