я теж живу в КТ, додам до слів Святослава, що до метро все таки не 50 хвилин, а 25 (Лб) або 30 (Дарн). Звідси зручно доїхати громадським транспортом до Оуешен плази, Рівермола, ТРЦ Проспект, до найближчого парку дійсно пішки дійти проблематично, краще під’їхати (Перемога, Партизанської слави), сам особисто зазвичай прогулююсь по території або навколо озера Тельбін. Щодо автомобілів і парковки — зараз добудовується п’ять
нет, это после свидания уже
было дело, на Тиндере смэтчились, красивая очень девушка, правда я ее «не зацепил», жаль, зато фидбэк получил быстро, за что респект ей
Парни, у кого девушка/жена из IT... как оно вообще? Этот факт — плюс или ничего не значит? Я с разными женщинами встречался, но с айтишницами никогда.
При регистрации указывать: город, специализацию, уровень, цель, прикреплять фото, можно указывать компанию.
А потом? Алгоритм найдет вам подходящую пару и выдаст оптимальную дату спаривания? Киберпанк какой-то))
так, була мова, як і про те, що не для всіх зразу, почнуть з північної америки
Так, так, ми в курсі, яке чудове місто Миколаїв, а ще тем прекрасні поліцейські, які завжди раді допомогти майнити крипту.
В нашей фирме всегда можно было работать удаленно, коллеги, живущие за Киевом, приезжали в офис
Журнал «Фокус» підбив підсумки Всеукраїнського муніципального опитування, за результатами яких сформував рейтинг комфортності українських міст. Хмельницький виявився на другій позиції у рейтингу, пропустивши вперед лише Київ (вересень, 2019).
Цікава розповідь, загалом мінуси Мальти зрозумілі, окрім цього: «стара надійна компанія, звідки люди справді можуть вийти на пенсію». Мені здається, що це плюс :)
Поділюсь своїм досвідом, як я трохи більше року назад почав готувати собі сам і полюбив це заняття :)
Спочатку купив книгу Джеймі Олівера — приготував кілька простих страв — переважно з курки, проте далі зіткнувся з труднощами — деякі інгредієнти дуже важко дістати. Відклав книгу.
Мультиварка. У мене Філіпс. Для холостяка — маст хев. Не лише тому, що там є таймер і «не пригорає». Книга рецептів дуже толкова і новачку буде зовсім не важко розібратись.
Готую плов (рис та спеції купую у вихідців із середньої Азії), тушковану яловичину, картопляний гратен (надзвичайно просто і смачно, головне взяти найжирніші вершки), пасту з соусом болоньєзе, фаршировані перці, гречку з грибами та свининою і ще багато чого. Із часом приходить досвід — інгредієнти можу відміряти на око, без кулінарної ваги, можу одне замінити іншим і т.д.
Але мультиварка — це готувати для себе. Найбільший кайф від приготування їжі отримуєш, коли запрошуєш у гості друзів, які їдять твої страви, хвалять і не вірять, що це ти приготував сам :) Бо раніше їли з тобою лише в ресторані, а якщо і вдома, то це були похмільні ранки із кавою та яєчнею максимум :) Саме коли здобуваєш цей ачівмент, тоді розумієш, що все це було не дарма :)
У мене є моя фірмова страва — лазанья, від якої всі друзі і сусіди у захваті. Потрібно потратити 3 години, але виходить ціле деко, якого вистачає на велику компанію та ще залишається покласти в судочок і взяти на роботу. Також той самий гратен, що для себе я печу у мультиварці, можна спекти в духовці на велику компанію. М’ясо — теж дуже просто. Шмат найкращої частини свині (балик) — посолив, поперчив, посипав сушеним розмарином, або кілька гілочок свіжого, якщо є і в холодильник на пару годин під притиснутою тарілкою, потім в рукав, на деко і в духовку. Коли м’ясо приготується — це буде основна гаряча страва, потім кілька днів я роблю з ним бутерброди з собою. Риба — теж просто. Ось рецепт, наприклад, — hungryhus.com/...qWSVucnOh4yQ7hU7LYC6X5eJw
Маю хороші каструлі і сковорідку, перші страви готую нечасто, надаю перевагу тому, що можна покласти в судочок і взяти з собою на роботу. Але зараз сезон гарбуза, тому готую із задоволенням гарбузовий крем-суп, який їм на вечерю, це теж просто і смачно.
Загалом приготуванням їжі я зайнятий двічі на тиждень — один вечір буднього дня і ранок суботи (я мало вживаю алкоголю, тому похмільні ранки в минулому :) ), готую одночасно в мультиварці, на плиті і в духовці, приготованого мені вистачає майже на тиждень. Лише салати я готую в той день, коли їм, зазвичай щось просте — помідори (прикольно коли кількох різних сортів та кольорів) із рукколою і оливковою олією, або з моцарелою, оливковою олією, ложкою соусу песто та кількома краплями бальзамічного оцту.
Ресторани теж дуже люблю, хожу туди кілька разів на місяць. Іноді можу поїсти в ПХ, але то скоріше виключення. Можу також поїсти в Маку, або купити пиріжків в «Ярославі» на Яр.валу, замовити піцу або бургери (це спеціалітет нашого ЖК, дійсно круті чуваки готують та доставляють на протязі 30хв.)
Тобто мій кейс — це, по перше, отримувати задоволення від приготування їжі, що неможливо, коли ти їси лише сам, потрібно запрошувати друзів, які розділять з тобою трапезу. А по-друге — готувати кілька страв на різних поверхнях одночасно, щоб заощадити час.
Таку дискусію пропустив :) Знаєте, ваш аргумент про «природні» не витримує жодної критики хоча б тому, що з точки зору природи секс з
Кому интересно — www.volksbund.de
Підіть в салон подивіться на Mazda CX-30, підіть в інший салон, порівняйте з прямим конкурентом VW T-Roc, переконайтесь у своїй неправоті.