схожі смаки, тільки вони там пішли теж шляхом складних дахів, один над одним нависає і поганяє
Оптом берем.
Последний был peets, пачек 20.
ви тут мене воскрешаєте, щоб знову добити :-)
методом Ньютона
ух, флешбеки з універу, прям, як палець дверима притиснув
А ти виключно канонічну каву по віденський п’єш? :)
з турки на піску :-)
Счас допиваем blue mauntain — лично привезенный с ямайки. Думаю эти зерна не нуждается в рекомендации ;))
абіжаєш :-)
я каву з них і на Ямайці пив, і в, ПАРДОН, центральному Starbucks Reserve у Мілані пив (23 ЄВРО, йпрст), танцювали коло мене з пур-овером
тільки от еспресо з них не чув, щоб хтось робив
і ще, якщо заціниш — отаке є, як ти кажеш «самолічно привезене» :-), тільки можна і онлайн купляти, для пур-овера, кемекса,
Hula Daddy Io Select — www.huladaddy.com/catalog-coffee
кава з гавайського острова, місцини Kona, дуже мняконька на смак, цінується любителями. Їхню місцину намагаються втутили постійно у всякі жалкі підробки — «Kona coffee mix» (у дужках пише, що кави з Kona там тільки 10%)
---
карочє, заминаєм, там півкраїни без світла сидить, а ми тут буржуазнічаєм
кофе машины не все созданы одинаковыми, уж поверь
у книжці «от создатєлєй» мережі Blue Bottle Coffee bluebottlecoffee.com/...ue-bottle-craft-of-coffee вони стверджують, що менше ніж за 2000 баксів не варто купувати еспресо-машину, і до неї ще треба від 700 баксів окрему кавомолку професійну, вертикальні такі величезні (за рахунок об’єму зерен на день насипаних) стоять по кав’ярням
Чому ж, у Львові є магазин кави Галка. Там різні розсипні зерна, з різник країн світу. Міксуй як хочеш, в будь яких пропорціях. Свого часу багато різних варіантів куштував
куррча, то ти ще й єретик і зі Львова і ганьбиш нашу культуру кави? :-)
290k, lol :)
але ж новий :-)
А от різниця між лаваццою і кастомними зернами з кав’ярні — для мене мізурна.
ти не пробував
Я тобі більше скажу, мені Джек деніелс смакує краще ні Чівас, а Багартіоні шампанське — краще ніж Moet...
Серце не прихопило? :)
пофіг :-)
я просто про такое в первый раз слышу. и как он работает? с 8 до 17? а если кто то остаётся работать до 21, то кофе уже нет?
я якось заїхав у чуть іпеня, і вирішив там пошукати на районі еспресо
найближче було у салоні Lexus
там була окрема стойка, де всякі шмурдяки із сіропчиками були по
я офігів, з мене так і взяли 50 центів
і цього було забагато
бо в момент коли я взяв стаканчик в руки, і він тупо гарячий, і ВАЖКИЙ (там десь 100 мл влили), то я зрозумів, що можна навіть не пробуючи викинути у смітник, і списати ті 50 центів за незабутній експіріенс :-)
Звичайні, смачні, лавацци :) і так, мені зовсім не соромно :)
waste of money на еспресо-машину вдома :-)
mandatory James Bond espresso ролик
www.youtube.com/watch?v=J3UQmKiVH9E
Лавацца в целом пьем много
і ти туда же :-)
dou.ua/...rums/topic/41049/#2529844
Хоча би в La Colombe, біля Rodeo Drive, чи де у вас там на районі є (купа їх), чи ще якусь кав’ярню з хорошим еспресо.
Алгоритм той самий, заїдеш, спробуєш еспресо, сподобається — спитаєшся, з яких зерен готують еспресо, купиш пачку, щоб дата обжарки на пачці була ну 1, ну 2 тижні максимум.
Я особисто в сліпому тесті лаваццу голд від арома креми не відрізню. Можливо — хтось відрізнить, а можливо, буде як з профі сомельє, які губились між червоним і білим вином в сліпому тесті...
які, перепрошую, нахрін, лавацци...
я тільки хотів похвалити за еспресо-машину вдома, як ви далі в душу плюєте
кавові зерна беруться у спеціалізованих кав’ярнях, щоб дата обжарки на пачці була ну 1, ну 2 тижні максимум
ось пошукав по вигляду норм
заїдеш, спробуєш еспресо, сподобається — спитаєшся, з яких зерен готують еспресо, купиш пачку
www.yelp.com/...whats-brewing-san-antonio
Єп чувак, наступного разу обов’язково пошукаю кафешечку з смачною кавою, в рендомному місці, жоб жуку відлягло :)
шукати не треба, я уже сказав яка одна у Остіні є :-)
замовиш там еспресо, щоб зрозуміти, яке воно має бути, і потім у Starbucks ніколи не пити
medium.com/...burnt-coffee-92642445f706
так само і латте, чи каппучіно, вони з хорошою основою (еспресо), і на whole milk, нормально смакують без всяких попсових сіропчиків
www.facebook.com/...5920413/2029159027338399
Інфаркту бояться ;)
я про те, що на роботі і в дайнерах по замовчуванню шмурдяк міцний і перепалений, french roast, «діди пили, і ми будемо»
Питання, через скільки часу лікарі втратять роботу? По крайній мірі всякі сімейні лікарі, GP і терапевти.
Х.З.
Можуть наліпити наліпку, як ото у Каліфорнії всюди «тут всьо бля викликає рак», і твоя проблема ходити там, чи селитися там, чи ще щось.
Так і тут — можуть видати в стилі «ось наша діагностична система, діагностуйтесь, і оцим підписом ви відмовляєтеся від class action lawsuit. Для зустрічі з спеціалістом — платіть і чекайте 3 місяці».
І потім такі зустрічні закони по штатам про гарантії каждому пацієнту на діагноз у живого лікаря.
Ні, тої фігні не пю. Я кілька разів пробував заварити міцну каву
так куда ж міцніше від шмурдяка на роботі :-)
Я такий задаю OpenAI конкретне питання по bazel, воно мені вроджує відповідь, прям от всі мої проблеми будуть вирішені. Я гуглю (і пробую, про всяк) параметр з відповіді — а його тупо не існує.
Кажу OpenAI — нема його. «Ой точно, ой, я сі вибачєю, така затуркана, така затуркана, хз яким гівном мене натренували, я жи тільки модель».
Блд! :-), а я обрадувався на секунду.
сорі, я не уточнив — я за свіжу обжарку, я проти 20 пачок оптом :-)