Пані, можливо, дохід не біля 25тис.грн/день, а саме грошовий обіг — тобто, виручка. Якщо шаурмятину продавати 16 годин на день, то це всього 960 хвилин. Якщо виручка 25тис ділимо на 30грн/шаурмятинка, то це 833 порції. Або трохи більше хвилини на реалізацію 1шт. Де є такий двіж? Знаю тільки перепічку на Театральній.
Необхідна схильність до аналітики. Розуміти керування ризиками. Оцінювати ризики небезпечних подій.
Чи є перелік магазинів, яких дуже багато, і не знали про ризики роботи з ВМ? Чи є у компаній, які володіють цими магазинами, фінансові аналітики? Що таке недоплачена пачка? Оцінюється в суммі замовлень, чи кількості папірців? На прикладі Розетки, можу запевнити, що цей магазин зовсім не в програші. Хто кого кинув? Що аналізується?
pdf-файлом, чи просто txt?
Обозначить на карте как «Направление в удовлетворительном состоянии (возможны глубокие ямы, плохие отрезки, колея)» — не все поймут/поедут. Вообще никак не обозначить направление — тоже неправильно. Вот и используют «Дорога в удовлетворительном состоянии (возможны глубокие ямы, плохие отрезки, колея)» меняя тип состояния на «хороший» или «отличный» в зависимости от времени года